ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

«Tον δρόμο σου, τον δρόμο μου...»

Αγριος καβγάς που κατέληξε σε σπρωξίδι, έγινε στη Βουλή, λίγα λεπτά μετά την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη. Το έντονο λεκτικό επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο Γρηγόρης Ψαριανός πλησίασε στο περιστύλιο τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος λίγο νωρίτερα από το βήμα της βουλής είχε προαναγγείλει αποκαλύψεις την ερχόμενη εβδομάδα για το ποιος «σκότωσε την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού». Ο Ψαριανός, φώναξε..
«ντροπή σου» προς τον Θεοδωράκη, ο οποίος του απάντησε «τον δρόμο σου, τον δρόμο μου». Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Ψαριανός έσπρωξε τον Θεοδωράκη.
Αυτόπτες μάρτυρες - σύμφωνα με το protothema.gr- περιγράφουν το επεισόδιο ως εξής:
Ο Ψαριανός πλησίασε τον Θεοδωράκη, μετά την ομιλία του. Τον εντόπισε στο διάδρομο της Βουλής κοντά στα γραφεία του Ποταμιού. Τότε του είπε: Ντροπή, θελω να μιλησουμε τωρα. να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα
Ο Θεοδωράκης απάντησε: Δεν έχουμε να πούμε τίποτα τώρα.
Η απάντηση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν σε έντονο ύφος και ο ίδιος ήταν αρκετά εκνευρισμένος. Τότε, σύμφωνα με τους παρόντες ορισμένοι μπήκαν ανάμεσά τους για να μην οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα μεταξύ τους. Παρόντες ήταν και ο Γιώργος Μαυρωτάς και στελέχη του Ποταμιού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πηγαινοντας προς το γραφείο του, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε “αληταριά”.
Σημειώνεται ότι οι δύο πρωταγωνιστές δεν παραδέχθηκαν ότι υπήρξε σπρώξιμο, όπως αναφέρουν οι μάρτυρες του έντονου επεισοδίου.