ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Να καταδικάσουν όλοι χωρίς μισόλογα

«Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας. Το ελάχιστο που αναμένω από τον Κ. Μητσοτάκη και όλα τα κόμματα είναι αυτή τη φορά να καταδικάσουν χωρίς μισόλογα. Να ξέρουν όλοι: Η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στον τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει». Αυτό ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο twitter μετά..
την επίθεση φασιστών στο σπίτι του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη και στα Γιαννιτσά στο σπίτι της βουλευτή Θεοδώρας Τζάκρη με τέσσερις βόμβες μολότοφ την ώρα που η ίδια ήταν μέσα μαζί με το παιδί της.
«Στην αρχή ήταν η στοχοποίηση βουλευτών με απειλητικά μηνύματα. Μετά με αφίσες. Ακολούθησαν τα τάγματα εφόδου στο κοινοβούλιο. Για να καταλήξουμε στους εμπρησμούς σπιτιών των βουλευτών. Όσοι κάνουν πως δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν καταλαβαίνουν, φέρουν τεράστια ευθύνη», ήταν το δεύτερο tweet του Πρωθυπουργού.
«Η επίθεση στο σπίτι μου, τη στιγμή που ήταν μέσα η οικογένειά μου και το ανήλικο παιδί μου, χρεώνεται αποκλειστικά σε όλες αυτές τις πολιτικές δυνάμεις που η εμπάθειά τους τούς τελευταίους μήνες έχει διχάσει τη χώρα» υπογράμμισε η Θ. Τζάκρη σημειώνοντας: «Να μην αυταπατάται κανείς ότι ο διχασμός που προκάλεσαν αυτές οι πολιτικές δυνάμεις και η συμπόρευσή τους με τα ακροδεξιά στοιχεία συνιστούν το υπόβαθρο για την υποκίνηση όλων αυτών των δολοφονικών επιθέσεων».