ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Και στην ΕΡΤ και στον Alpha;

Μετακινήθηκε από την τηλεόραση της ΕΡΤ στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ προκειμένου να μπορεί να δουλεύει και στην τηλεόραση του Alpha; Αυτή είναι η (ρητορική) ερώτηση του e-tetradio που διερωτάται:
«Είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος στην ΕΡΤ να μετακινείται από την αίθουσα σύνταξης των ειδήσεων τηςτηλεόρασης στο ραδιόφωνο, με στόχο να βρίσκεται μέσα στο..
πλαίσιο του νόμου για την παράλληλη απασχόληση; Έτσι, ώστε, να μπορεί αμέσως μετά να ζητήσει (και να πάρει κατά πλειοψηφία) από το ΔΣ τηςΕΡΤ άδεια παράλληλης απασχόλησης για την τηλεόραση του Alpha, ως αρχισυντάκτης του μεσημεριανού μαγκαζίνο του καναλιού;»
Οπως εύστοχα επισημαίνει το e-tetradio, «τo θέμα της παράλληλης απασχόλησης σε περιόδους μεγάλης ανεργίας χρήζει συζήτησης όταν μιλάμε για το Δημόσιο. Εννοείται πως δεν αφορά ένα πρόσωπο, το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά είναι πολύ ευρύτερο. Διότι το Δημόσιο είναι Δημόσιο, δεν είναι οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση..».