ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

«Mην κλείσει το μαγαζί…»

Ψυρίζουν ακόμα και το 2%

του Νίκου Τσαγκρή

Ζούμε μια τερατώδη αντίφαση: Βιώνουμε τη μιντιοκρατία σε έναν τόπο με πεθαμένα ή ημιθανή μίντια… Μίντια - ζόμπι, με ημιθανείς δημοσιογράφους, απλήρωτους μήνες και μήνες, αναγκαστικούς… εθελοντές, («μην κλείσει το μαγαζί…») ανασφάλιστους, χωρίς «ένσημα» και περίθαλψη», στέγη, τροφή και προστασία…
Και ώ του θαύματος, τα media βγαίνουν στον «αέρα», κρεμιούνται στα μανταλάκια, στα περίπτερα, ξεμπουκάρουν τρομοκρατικά στο διαδίκτυο, χειραγωγούν και χειραγωγούνται από το «σύστημα» για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, ζουν και βασιλεύουν και ηγεμονεύουν..
Τώρα οι καναλάρχες καταθέτουν προσφυγές στο ΣτΕ ζητώντας να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές οι εγκεκριμένες από το ΕΣΡ αποφάσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για τις επτά τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας και τα 35 εκατ. ευρώ της τιμής εκκίνησης για καθεμία εξ αυτών.
Και στο καπάκι θέτουν κι άλλους, κι άλλους, κι άλλους όρους… επιβίωσης.
Και ψυρίζουν ακόμα και εκείνο το γλίσχρο 2% για την οριακή επιβίωση του ΕΔΟΕΑΠ.
Σε πείσμα των απεργών πείνας συναδέλφων μας οι αχρείοι. Μπροστά στα μάτια μας - τα μάτια τους...
- πηγή: facebook 

 Η δημοσιογράφος Τζώρτζια Κοντράρου που προχώρησε κι αυτή σε απεργία πείνας με τηνΑφροδίτη Υψηλάντη (φωτό που ανέβασε ο Ν. Τσαγκρής στο fb)