ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Στα χέρια του Ν. Παππά η Ραδιοτηλεόραση

Επανακυκλοφόρησε η ιστορική «Ραδιοτηλεόραση», η οποία διανέμεται πλέον δωρεάν, ενώ ψηφιακό της αντίγραφο θα διατίθεται στον ιστότοπο της ΕΡΤ.
Το πρώτο συλλεκτικό τεύχος κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα και είναι αφιερωμένο στην επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από τα ναζιστικά στρατεύματα την «12η Οκτωβρίου 1944».
«Επιλέξαμε το συλλεκτικό μας τεύχος να είναι επετειακό και αφιερωμένο στην απελευθέρωση της Αθήνας γιατί η ΕΡΤ συμμετέχει με όλες τις δομές της στον εορτασμό και γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε τον αρχειακού πλούτο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης», είπε η Δώρα Χειράκη, υπεύθυνη έκδοσης.. της «Ραδιοτηλεόρασης».
Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς που ανέβασε φωτογραφία με την Ραδιοτηλεόραση ανα χείρας έγραψε στο fb:  Μόλις πήρα στα χέρια μου το 1ο συλλεκτικό τεύχος της "Ραδιοτηλεόρασης" που επανακυκλοφορεί και πλέον διανέμεται δωρεάν. Καλορίζικη!