ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Οικογένεια ΜΜΕ

Η Μάρα Ζαχαρέα αναλαμβάνει πλέον τη διεύθυνση ειδήσεων του STAR (όμιλος Βαρδινογιάννη) ενώ ο σύζυγός της και πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος αρθρογραφεί πλέον στην «Ελευθερία» (όμιλος Μαρινάκη). Ο Κ. Ζούλας από την Καθημερινή (όμιλος Αλαφούζου) πέρασε στο στενό επιτελείο Μητσοτάκη όπως άλλωστε είχε περάσει στο επιτελείο της Ν.Δ. και η Μαρία Σπυράκη από το Mega.
Η Σία Κοσιώνη του ΣΚΑΪ (όμιλος Αλαφούζου) έγινε νύφη της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη είναι κουμπάρα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι φυσικά νόμιμα και ανθρώπινα. Ως προς το σκέλος.. όμως της ανεξάρτητης και έγκυρης ενημέρωσης δύσκολα θα πάρει κανείς και όρκο!
Η μόνη απορία για όλους αυτούς τους «συστεγαζόμενους» με τη Ν.Δ. ομίλους -που τώρα προσφεύγουν και στο ΣτΕ ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσουν για νόμιμες άδειες- είναι το για ποιο λόγο δεν κράτησαν όλοι μαζί τα γραφεία στη Συγγρού έτσι ώστε να γλυτώνουν και τις μετακινήσεις.

Δ.Υ.  (Παρασκήνια/ efsyn.gr)