ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Παζάρι Εκδοτών στη Θεσσαλονίκη

Μετά από απουσία δύο ετών στον ίδιο χώρο ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας θα πραγματοποιήσει το «Παζάρι των Εκδοτών της Θεσσαλονίκης» από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και έως στις 15 Νοεμβρίου 2017 στην Κεντρική Πύλη της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ. Με την συμμετοχή 150 εκδοτών από όλη την Ελλάδα και με 300.000 χιλιάδες βιβλία που η τιμή πώλησης τους θα ξεκινά από 1-2- 3ευρώ. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά και σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
***
Από 25 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το 5ο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival. Περισσότερες από 150 ταινίες.. που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος περιεχομένου, αλλά και κινηματογραφικής τέχνης συγκροτούν το φετινό πρόγραμμα. Μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και σημαντικός αριθμός από animation εντάσσονται σ’ αυτό. Για 10 ημέρες η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά κινηματογραφικά στα Χανιά! (Το πρόγραμμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στην διεύθυνση https://www.chaniafilmfestival.com/movies)
***
Η διατήρηση και ανάδειξη της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς με τη χρήση παλαιότερων και
νέων τεχνολογιών στη σημερινή «ψηφιακή εποχή», είναι ο κύριος στόχος της ημερίδας με
τίτλο «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομία και η παρουσίασή της μέσω παλαιότερων και
νέων Τεχνολογιών», την οποία διοργανώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Θεατρικές
Σπουδές» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου
, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος
Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου 2017
από τις 9:00-14:00 στο ξενοδοχείο Europa Plaza στη Λευκωσία.