ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Γιατί γελάτε γήινοι;

Έχει παραγίνει το κακό με τον Κυριάκο. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω με ειλικρινή πλέον συμπάθεια προς το πρόσωπο ενός ανθρώπου που έχει φτάσει τον αυτοεξευτελισμό σε δυσθεώρητα επίπεδα.
Το παράδειγμα του Κυρ. Μητσοτάκη στη Βουλή με τον εξωγήινο που έπεισε έναν έφηβο να αλλάξει φύλο, δεν “ψυχιατρικοποιεί” απλά μια κοινωνική ομάδα, δείχνει πολύ περισσότερο έναν άνθρωπο που έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Ένα “παιδί με ταξικές ανάγκες”, που έχει μεταμορφώσει τη συντηρητική παράταξη σε ένα εργαστήριο παραγωγής μισαλλοδοξίας, διαφθοράς, διαπλοκής και θρησκολαγνείας..
Ο μόνος “εξωγήινος” είναι ο “φιλελευθερισμός” των “φυσιολογικών κοινωνικών ανισοτήτων” που πρεσβεύει η ακραία ηγετική ομάδα της ΝΔ. Ο άκρατος ανταγωνισμός, ο κοινωνικός δαρβινισμός και ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε άριστους και κοινούς θνητούς. Αυτό είναι το “εξωγήινο”, το απάνθρωπο και το αποκρουστικό.
Κλείνοντας την ομιλία του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε επί λέξει: “Τι ζητάμε κύριοι; Μια διάγνωση ζητάμε“. Δε διαφωνεί κανείς Κυριάκο και κυρίως, κανείς δεν αμφιβάλλει…

ΥΓ. Συγκίνηση βαθιά και αλληλεγγύη, για τους συνανθρώπους μας, που μετά και την ψήφιση του ιστορικού νομοσχεδίου, ανασαίνουν ξανά σε έναν κόσμο που ένιωθαν ότι δεν τους χωράει. Αγκαλιάστε τους. Αγαπήστε τους.

ΥΓ2. Αποδεδειγμένα άθεος πάντως ο Τσίπρας… ακόμα και όταν είναι στη Βουλή, κλέβει εκκλησία.

ΥΓ3.
Εξαιρετική η στάση και η ομιλία του Βουλευτή του Ποταμιού, Γ. Μαυρωτά στη Βουλή. Συγκλονιστική και η απάντηση Κοντονή στους εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Kωνσταντίνος Ταχτσίδης (altsantiri)