ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Περίεργες απεργίες...

Tην κήρυξη νέων στάσεων εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», συνεχίζει να ανακοινώνει η ΕΣΗΕΑ για να εισπράξει την κριτική της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Η ΕΤΕΡ  σε ανακοίνωσή της υπό τον τίτλο «Περίεργες απεργίες», αναφέρει:
"Να ενημερώσουμε τους συναδέλφους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ πως στις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού Βήμα fm εδώ και ένα δεκαπενθήμερο περίπου δεν υπάρχει παροχή ρεύματος εξαιτίας της διακοπής του από την ΔΕΗ. Κατόπιν τούτου δεν καταλαβαίνουμε σε τι ακριβώς αποσκοπούν οι επαναλαμβανόμενες.. απεργιακές κινητοποιήσεις. Ας κρατήσει τις δυνάμεις της η ένωση συντακτών για εκεί που χρειάζονται πραγματικά κινητοποιήσεις. Επίσης καλό είναι να ειδοποιήσει τους συναδέλφους δημοσιογράφους πώς στις 14:00 τελειώνουν οι στάσεις εργασίας. Οι τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, και μόνο αυτοί, συνεχίζουν να εργάζονται στο απόλυτο σκοτάδι. Παρεμπιπτόντως ακόμα να βγάλει η διασωματειακή ανακοίνωση για όλα τα φρικαλέα που συμβαίνουν στον Βήμα fm της εποχής Μαρινάκη, μόλις δεκαπέντε – είκοσι ημέρες άλλωστε το ζητάμε, αλλά σιγά μην θίξουμε το αφεντικό. Αυτά για την ώρα, θα επανέλθουμε με περισσότερα για το ξεπούλημα του Βήμα fm από συγκεκριμένους, ο Θεός να τους κάνει, συνδικαλιστές. Καληνύχτα σε όλους και όλες σας, άλλωστε στον Βήμα fm όπου μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ παρευρίσκεται καθημερινώς, είναι νύχτα όλο το εικοσιτετράωρο με τις ευλογίες σας… "