ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Στηρίζουμε Θοδωρή, στηρίζουμε Αφροδίτη!

Η σκυτάλη στην Υψηλάντη - Το μήνυμα του Βαρίκου

Στο πλευρό των δύο δημοσιογράφων που προχώρησαν σε απεργία πείνας για τον ΕΔΟΕΑΠ και η Ελενα Ακρίτα. Σε ανάρτησή της στο fb, όπου ανέβασε και φωτογραφία της με την απεργό πείνας Αφροφίτη Υψηλάντη, αναφέρει:
«Απεργία πεινας ξεκίνησε σήμερα η δικιά μας Αφροδίτη Υψηλάντη στο πλευρό του συναδέλφου Θοδωρή Βαρίκου που συνεχίζει για 7η μέρα την απεργία πείνας. Ο αγώνας για το υπο κατεδαφίσιν ταμείο μας τον ΕΔΟΕΑΠ αφορά όλον τον κλάδο. Είναι καιρός να καταλάβουμε πως όταν η πόρτα που χτυπάς δεν ανοίγει τότε πρέπει να την σπάσεις. Στηρίζουμε Θοδωρή, στηρίζουμε Αφροδίτη!»..
Θυμίζουμε πως μετά τον Θοδωρή Βαρίκο και η Αφροδίτη Υψηλάντη άρχισε από το πρωί της Τετάρτης απεργία πείνας έξω  από ταγραφεία της ΕΣΗΕΑ, στην Ακαδημίας 20.  Οι δύο δημοσιογράφοι λένε «οχι» στη διάλυση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης, καταγγέλλοντας την αδιαφορία και τον εμπαιγμό κυβέρνησης και εργοδοτών όσον αφορά το παρόν και το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ.

UPD
Το μήνυμα του Θ. Βαρίκου

Σήμερα Τετάρτη 11 του μήνα δίνω τη σκυτάλη της εξαήμερης απεργίας πείνας μου, στην φίλη και συνάδελφο Αφροδίτη Υψηλάντη.
Οι γιατροί έκριναν ότι το στομάχι μου δεν είχε πολλές αντοχές ακόμη, για να συνεχίσω άλλο, αυτό που ξεκίνησα, την περασμένη Πέμπτη.
Ελπίζω να συνεισέφερα, με την μοναχική πρωτοβουλία μου αυτή, στην αφύπνιση του κλάδου μας για να προστρέξουν και αυτοί στη διάσωση, του μοναδικού πλέον καταφυγίου μας, που είναι το Ασφαλιστικό μας Ταμείο ο ΕΔΟΕΑΠ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ -πολλοί και πολλές και από μακρυά- που πέρασαν από το οχυρό μας και μας τόνωσαν ηθικά!
Ευχαριστώ Θοδωρής Βαρίκος