ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Αναβαθμίστηκε ο Δ. Κωνσταντινίδης

Αναλαμβάνει Διευθυντής Αθλητικού Περιεχομένου στον Όμιλο της 24MEDIA

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ύστερα από 4 χρόνια ως Editorial Director του Sport24.gr και με επιτυχημένη πορεία, κρατώντας σταθερά στην κορυφή το μεγαλύτερο αθλητικό brand, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Αθλητικού Περιεχομένου, στον Όμιλο της 24MEDIA και εντάσσεται στον ευρύτερο τομέα Περιεχομένου της εταιρίας.
Με το νέο του ρόλο θα φροντίσει για την ανάπτυξη και εξέλιξη των αθλητικών brands της 24MEDIA μέσα από τη βελτίωση και διεύρυνση του περιεχομένου και των πρακτικών ή λειτουργιών που το αφορούν, ενώ παράλληλα.. θα έχει και την ευθύνη της αθλητικής ενημέρωσης στο σύνολο του Ομίλου.
Ο Μάνος Μίχαλος, Director of Content της 24MEDIA δήλωσε: «Η πολυετής συμβολή του Δημήτρη Κωνσταντινίδη υπήρξε καταλυτική ως προς την επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία του Sport24.gr και την εδραίωση του ως το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές site της χώρας. Η εμπειρία και τεχνογνωσία του θα ενισχύσουν πολλαπλά τον ευρύτερο τομέα περιεχομένου του Ομίλου και θα συμβάλλουν στην εξέλιξη και πρόοδο των αθλητικών brands μας».