ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Υπογράφουν συμβάσεις οι εργαζόμενοι σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ

Οι πρώην της «Ελευθερίας του Τύπου» και οι μισθολογικές διαφορές 

Σήμερα το μεσημέρι τελειώνει μια σημαντική εκκρεμότητα για τους εργαζόμενους του πρώην ΔΟΛ, από την ημέρα που ο οργανισμός πέρασε στην «Alter Ego» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Oι εργαζόμενοι ειδοποιήθηκαν προκειμένου να υπογράψουν τις νέες τους συμβάσεις με την εταιρία μετά την πρόσληψη τους.
Με την υπογραφή των νέων συμβάσεων κλείνει οριστικά το κεφάλαιο του ΔΟΛ, δεδομένου ότι όλοι πλέον θεωρούνται υπάλληλοι της νέας εταιρίας του Μαρινάκη που εξαγόρασε το δημοσιογραφικό συγκρότημα..
Σημειώνεται ότι οι μισθοί των εργαζομένων έχουν υποστεί μείωση, σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς, αλλά το ποσοστό είναι διαφορετικό από εργαζόμενο σε εργαζόμενο.
 Περισσότερο θολή όμως είναι η κατάσταση, καθώς και οι διαφορές μεταξύ των εργαζομένων που είχαν αποχωρήσει την περασμένη άνοιξη από τον ΔΟΛ με κατεύθυνση την «Ελευθερία του Τύπου» και μετά την εξαγορά του οργανισμού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επέστρεψαν στις παλιές τους θέσεις στα «ΝΕΑ» και το «ΒΗΜΑ».
- από το enimerosi24