ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Αντιπρόεδρος ανεξάρτητης αρχής σε ρόλο κομματικού συμβούλου

Αντιδράσεις προκαλεί η παρουσία του αντπροέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομειων ΕΕΤΤ, Νίκου Παπαουλάκη, σε συνάντηση της ΝΔ  με τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας ,στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο, το μεσημέρι της Δευτέρας, 9 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χρήστου Ιερείδη στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και στο σάιτ news247 στην συνάντηση η τομεάρχης Επικοινωνίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φέρεται να πρότεινε στους εκπροσώπους των ραδιοσταθμών να διατυπώσουν τις προτάσεις..
τους ώστε η  Αξιωματική Αντιπολίτευση να τις αξιοποιήσει ως θέσεις της  στην πρόταση νόμου που θα φέρει η κυβέρνηση. Ενώ όμως η συνάντηση στο Μοσχάτο, ήταν σε εξέλιξη, στην αίθουσα μπήκε ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, της ανεξάρτητης αρχής με εποπτικές αρμοδιότητες στο ευρύ φάσμα των τηλεπικοινωνιών και επικοινωνιών, Νίκος Παπαουλάκης ο οποίος πήρε θέση δίπλα στην βουλευτή της ΝΔ σα να επρόκειτο για σύμβουλο της, αναφέρουν ραδιοτηλεοπτικές πηγές.
 Στα ιστορικά χρονικά του θεσμού των Ανεξάρτητων Αρχών, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Χρήστου Ιερείδη, δεν έχει καταγραφεί ανάλογο περιστατικό. Πάγια τακτική είναι οι εκπρόσωποι καναλιών, ραδιοφώνων, ή παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών να επισκέπτονται είτε το ΕΣΡ είτε την ΕΕΤΤ για θέματα που τους αφορούν και όχι το αντίστροφο.  Πόσω μάλλον όταν ενεργό στέλεχος Ανεξάρτητης Αρχής συμμετέχει σε κομματική συνάντηση όπως η προχθεσινή.
«Είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική η ενέργεια του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ» επεσήμανε πηγή της Ανεξάρτητης Αρχής. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαουλάκης δεν κρατά τα προσχήματα» τόνιζαν κύκλοι της ΕΕΤΤ. Μάλιστα ερμήνευαν τη συμμετοχή του στελέχους της Αρχής στην επίμαχη συνάντηση ως κίνηση για την «επόμενης μέρας», δεδομένου ότι η θητεία του στην Ανεξάρτητη Αρχή λήγει τον Δεκέμβριο.

ΥΓ Στην εκπομπή του Κώστα Αρβανιτη, στο Ραδιόφωνο 24/7, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου επιβεβαιωσε τις αποκαλύψεις του ΕΘΝΟΥΣ μη βρίσκοντας τίποτε το μεμπτόν στην παρουσία  Παπαουλάκη κατά την συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας στα γραφεία της ΝΔ. Μαλιστα η Ασημακοπούλου είπε ότι ο Παπαουλάκης λειτουργεί ως σύμβουλος της ΝΔ οπότε δεν υπάρχει... ασυμβίβαστο!