ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Σκότωσαν με δύο σφαίρες τον δικηγόρο Μιχ. Ζαφειρόπουλο

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες που ήταν δύο, χτύπησαν το κουδούνι προφασιζόμενοι τους πελάτες του δικηγορικού γραφείου. Ανέβηκαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τον πυροβόλησαν δύο φορές. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον δικηγόρο νεκρό πάνω στο γραφείο του.
Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξαφανίστηκαν. Την ώρα της δολοφονικής επίθεσης..
στο γραφείο του δικηγόρου βρισκόταν και ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.
Οι δικηγόροι της Αθήνας αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντά τους από αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Η επταήμερη αποχή αποφασίστηκε από τον ΔΣΑ «ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για την αποτρόπαιη δολοφονία του Μιχάλη Ε. Ζαφειρόπουλου, αλλά και ως ελάχιστη αντίδραση κατά της τυφλής δολοφονικής βίας στους ασκούντες το δικηγορικό λειτούργημα».