ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Ο εν λόγω κύριος στη ΝΔ έκανε τις δοσοληψίες με τους καναλάρχες

Τις δοσοληψίες με τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών για το διαγωνισμό του φάσματος των συχνοτήτων έκανε, στο γραφείο στελέχους της ΝΔ, ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ Ν. Παπαουλάκης που αποκαλύφθηκε ότι είναι σύμβουλος της τομεάρχη της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Αυτό είπε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.
Σχολιάζοντας το θέμα Παπαουλάκη, ο Ν. Παππάς είπε ότι «η ευθύνη είναι στην ΕΕΤΤ. Μαθαίνουμε ότι κινούνται οι σχετικές διαδικασίες, τις οποίες και εμείς θεωρούμε αυτονόητες».
«Υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα. Η ΝΔ χρησιμοποίησε στο παρελθόν τις ανεξάρτητες αρχές,.. τοποθετώντας στελέχη από το σκληρό πυρήνα της κομματικής της συγκρότησης. Ο εν λόγω κύριος ήταν και στο γραφείο άλλου κομματικού στελέχους, για να κάνει τις δοσοληψίες με τις ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών, όσον αφορά το διαγωνισμό του φάσματος των συχνοτήτων και για να μπαίνει σε ένα διαρκές αλισιβερίσι με συμφέροντα τα οποία νέμονταν το δημόσιο χώρο της χώρας», τόνισε ο Ν. Παππάς.
Επίσης, μείζον πολιτικό ζήτημα είναι κατά τον υπουργό και «η αίσθηση ότι η συμβουλευτική σχέση αυτού του τύπου μπορεί να διαφημίζεται, τη στιγμή που προβλέπεται σαφέστατα από το νόμο ότι δεν μπορεί κανένα μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής να έχει σχέση έμμισθου ή άμισθου συμβούλου οπουδήποτε αλλού ... για τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους έχουμε αποκλειστική απασχόληση. Η Ανεξάρτητη Αρχή υποτίθεται ότι παίρνει μία απόσταση από τον σκληρό πυρήνα της πολιτικής αντιπαράθεσης και από τα επιμέρους συμφέροντα στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και των ταχυδρομείων. Ρυθμίζει ως έντιμος διαιτητής» το πώς λειτουργεί η αγορά, στα ζητήματα του ανταγωνισμού.
 - πηγή: stokokkino