ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Eπίθεση δημοσιογράφου στον Πρετεντέρη

Στους διαδρόμους του ΔΟΛ

Μπορεί πολλοί να μέμφονται τους εργαζόμενους του ΔΟΛ για την έλλειψη αγωνιστικής κουλτούρας και παράδοσης σε κινητοποιήσεις ή απεργίες… αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αντιλαμβάνονται διαφορετικά τα προβλήματα από τις επιπτώσεις της σχεδόν πεντάμηνης καθυστέρησης της μισθοδοσίας!
Η οργή και ο θυμός τους είναι τεράστιος, όπως και η κούραση, ο φόβος και η αβεβαιότητα για το μέλλον τους στον οργανισμό.
Το μαρτύριο που ζουν τους έχει εξαντλήσει, αλλά μπορούν ακόμη να σκέφτονται και κυρίως να ορθώνουν το ανάστημά τους σε όσους επιχειρούν να τους ταΐσουν σανό!
Διότι μετά από πέντε μήνες απληρωσιάς και ένα βήμα πριν το λουκέτο δεν μπορείς να λες σε εργαζόμενους των 800 και των 1000 ευρώ που δουλεύουν μια ζωή στον ΔΟΛ ότι για την..
κατάστασή τους φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση! Ειδικά αν είσαι ο Γιάννης Πρετεντέρης!
Βεβαίως είναι και πολλοί ακόμη μεγαλοδημοσιογράφοι του οργανισμού που έχουν λύσει το πρόβλημα επιβίωσης και περιφέρονται στους διαδρόμους λέγοντας ότι φταίει ο Δραγασάκης και ο Τσίπρας.
Δεν χρειάζεται όμως να είσαι Συριζαίος για να τα πάρεις στο κρανίο (άλλωστε ο ΔΟΛ δεν πρέπει να έχει ούτε για δείγμα το συγκεκριμένο είδος ψηφοφόρου)… Ένας λοιπόν δημοσιογράφος του «ΒΗΜΑτος» που μόνο Συριζαίος δεν είναι… έπαθε αυτό που λέμε αμόκ στην καθομιλουμένη με το που είδε μπροστά του τον Πρετεντέρη και άρχισε να λέει κάτι τέτοια… Η οργή του χτύπησε κόκκινο… οι υπόλοιποι εργαζόμενοι νόμιζαν ότι θα του επιτεθεί… ευτυχώς όμως η επίθεση ήταν μόνο λεκτική! Βεβαίως η λέξη τον «στόλισε» είναι μικρή για να περιγράψει το τι του έσουρε! Ήθελε όμως ο Πρετεντέρης να πάει στη συνέλευση!

- από το enimerosi24