ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Παιχνίδι(;) διευθυντών για την επόμενη ημέρα στον ΔΟΛ

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύουν και σήμερα τα Μέσα του ΔΟΛ -ειδικά ΤΑ ΝΕΑ- με καταγγελίες για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, εκβιασμούς και παρεμβάσεις για να κλείσει ο ΔΟΛ, ενώ οι περισσότεροι ανέμεναν ότι η διοίκηση και τα στελέχη του ΔΟΛ θα κινούνταν προς τη δύσκολη επόμενη μέρα με αναφορές στην αναγκαιότητα να παραμείνει ανοικτός ο ιστορικός δημοσιογραφκός οργανισμός.
Αλλωστε ο διευθυντής του "Βήματος" Αντώνης Καρακούσης που τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει πάνω του την προσπάθεια να κρατηθεί έστω και με σωληνάκια ο ΔΟΛ ζωντανός, είχε πολύωρες καθημερινές επαφές με το Μαξίμου.
Γνωρίζουμε (και δεν επιδέχεται διάψευσης) ότι την Τρίτη και την Τετάρτη που γινόταν προσπάθεια.. 
να ξεμπλοκάρουν οι λογαριασμοί και να δοθεί το δώρο στους εργαζομένους, ο Καρακούσης συνομίλησε συνολικά για κανά δίωρο με τον Γιάννη Δραγασάκη τον οποίο η πλευρά Ψυχάρη έχει υποδείξει σχεδόν ανοικτά ως τον άνθρωπο που οργάνωσε την εμπλοκή με τις τράπεζες.
Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα σε Καρακούση και Δραγασάκη, αλλά το σίγουρο είναι ο διευθυντής του Βήματος δεν του έλεγε όσα γράφουν τα ΝΕΑ σήμερα. Φαίνεται λοιπόν ότι ακόμη ο Ψυχάρης δεν καταθέτει τα όπλα και συνεχίζει τις… ντουφεκιές οι οποίες είναι βέβαιο ότι δεδομένων των συνθηκών δεν βοηθούν καμία προσπάθεια εξερευσης βιώσιμης λύσης για τον ΔΟΛ και τους εργαζομένους.
Εκτός αν η επίθεση των "ΝΕΩΝ" αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μητρόπουλου που δεν βλέπει με καλό μάτι ότι όλο το παιχνίδι για την επόμενη μέρα (αν υπάρξει) στον ΔΟΛ το κάνει ο Καρακούσης και θέλει με αυτό τον τρόπο να τον προβοκάρει ρίχνοντας ταυτόχρονα βέβαια και μια ακόμη σπρωξιά προς τον γκρεμό στο συγκρότημα και τους εργαζομένους.
Αυτό θα το μάθουμε αύριο όταν κυκλοφορήσει και το ΒΗΜΑ. Αν η στάση είναι παρόμοια με αυτή των ΝΕΩΝ πάει να πει ότι πράγματι ο Ψυχάρης δηλώνει παρών και το σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια, αν όχι…
- πηγή: enimerosi24