ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΔΟΛ: μπήκε το δώρο - αποφασίζουν για ΝΕΑ και ΒΗΜΑ

Nέα γενική συνέλευση επρόκειτο να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ για να δουν αν θα επιστρέψουν στα γραφεία τους και αν θα προχωρήσουν άμεσα σε επαναλειτουργία των εντύπων, των ηλεκτρονικών σελίδων και του ραδιοφώνου της Μιχαλακοπούλου.
Αυτό αποφασίστηκε μετά την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους το μεσημέρι της Τετάρτης, αν και αρχικά υπήρξε εμπλοκή με την καταβολή του δώρου στους εργαζόμενους του BHMA FM, καθώς τα χρήματα θα δεσμεύονταν υπέρ κάποιων εργαζομένων που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας. Έτσι, είναι σε εξέλιξη η πίστωση του λογαριασμού κάθε ενός εκ των υπολοίπων εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό χωριστά.
Σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter ο αρχισυντάκτης του «Βήμα fm» Γιώργος Κακούσης..
τα Μέσα του ΔΟΛ θα λειτουργήσουν ξανά. «Κακά νέα για τα κοράκια: το δώρο μπαίνει στον #ΔΟΛ άμεσα, ΤΑ ΝΕΑ κυκλοφορούν αύριο & ο ΒΗΜΑ FM θα εκπέμψει ξανά. Αρχίζει το κυνήγι του κόρακα», έγραψε χαρακτηριστικά.
Θυμίζουμε ότι  τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΤΕΡ από το απόγευμα της Δευτέραςείχαν προκηρύξει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ζητώντας την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών που αντιστοιχούν στους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και α’ δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2016.