ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Συκοφάντες κατ' επάγγελμα

Συνιστώ ψυχραιμία σε όσους από τους αρθρογράφους και εκπομπάρχες του ΔΟΛ βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
Δεν είναι πειστική η προπαγάνδα τους με την επινόηση εχθρών ανάμεσα σε όσους υποστηρίζουν το δίκιο των εργαζομένων και επισημαίνουν τα προφανή.
Και το προφανές είναι ότι η ευθύνη για την κρίση στον ΔΟΛ ανήκει εξ ολοκλήρου στο αφεντικό, στα στελέχη του και στο παλιό σύστημα της διαπλοκής.
Είναι ανάξια κάθε συζήτησης η συκοφαντία και η απεγνωσμένη πολεμική μερικών φανατικών του συστήματος Ψυχάρη προς υποτιθέμενους εχθρούς του.
Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι εμείς στην «Εφ.Συν.» ποτέ δεν «πανηγυρίσαμε» για την κατάπτωση..
του άλλοτε κραταιού συγκροτήματος και την αγωνία των εργαζομένων του.
Ξέρουν πολύ καλά ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών» βγήκε την Τρίτη με κύριο άρθρο το οποίο τόνιζε ότι είμαστε με τους εργαζόμενους του ΔΟΛ γιατί έχουν δίκιο!
Και ακόμα χειρότερα για τους κατά σύστημα συκοφάντες: είναι τραγικά γελοίο αυτό που έκανε ένας από αυτούς χθες στον «Βήμα FM», να κατηγορεί δηλαδή τα συνδικάτα και προσωπικά εμένα, ως πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ τότε (Ιούνιος 2011-Ιούνιος 2013), για το μεθοδευμένο μακελειό εκείνη την περίοδο των 3.000 απολύσεων στα μέσα ενημέρωσης, το οποίο εκτέλεσαν οι χειροκροτητές των μνημονίων, βαρόνοι των ΜΜΕ...

Δ. Κ. Τρίμης (efsyn)