ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Οι αρχιερείς του Ψυχάρη

Αφού μαζί τα φάγαμε αγαπητά ΝΕΑ γιατί κατηγορείτε εμάς;

Παρακολούθησα τη ρητορική των ΝΕΩΝ και του Βήματος τώρα με το καλό που επέστρεψαν στην ενεργό, δημοσιογραφική, δράση και άρχισα λίγο να απορώ. Τους άκουσα προσεκτικά και στο Βήμα FM, ένα καλό δεξιό ειδησεογραφικό ραδιόφωνο, από εκείνα που σε κρατούν στη συχνότητα.
Ρίχνουν λοιπόν την ευθύνη για όσα τους συνέβησαν στην κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που τους κυνηγά και ο Γιάννης Δραγασάκης που έδωσε εντολή σε άνθρωπο της Εθνικής Τράπεζας (παλιό Ρηγά) να μην εκταμιεύσει τα χρήματα για τη μισθοδοσία τους. Κάπου ψέλλισαν και το όνομα Ψυχάρης αλλά δεν πρέπει το ποσοστό της..
ευθύνης που του αναλογεί να είναι περισσότερο από 1% αν το μέτρησα καλά.
Είναι να απορείς με τους αρχιερείς του ΔΟΛ. Θιασώτες του «μαζί τα φάγαμε», χρόνια τώρα κατονομάζουν το λαό ως υπεύθυνο για τα μνημόνια, το λαό που ζούσε πάνω από τις δυνατότητές του και δικαίως πληρώνει τώρα. Τα λένε οι ίδιοι διαρκώς, τα λέει και ο Θόδωρος Πάγκαλος που έχει μόνιμα εκπομπή στο Βήμα FM.
Απορώ λοιπόν, τώρα που ήρθε η ώρα να πληρώσει και ο ΔΟΛ μιας και αυτός, επίσης, ζούσε πάνω από τις δυνατότητές του (τουλάχιστον 200 εκατομμύρια όσο και τα δάνειά του), γιατί του φταίνε οι άλλοι; Γιατί δεν κοιτάζουν λίγο τον καθρέφτη;

Δ. Κανελλόπουλος (EφΣυν)