ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Δουλεύαμε απλήρωτοι και σε μία έξαρση... εθελοντισμού!

Λοιπον... Οπως θα καταλάβατε όσοι ανοίξατε σημερα το πρωι το ραδιόφωνο σας στον ΒΗΜΑ FM , τα πραγματα δεν ειναι καλα... Ισως λίγοι απο εσάς γνωρίζατε οτι όλον αυτο τον καιρό, όλοι όσοι σας ενημερώναμε απο τους 99,5 δουλεύαμε απλήρωτοι και σε μία έξαρση... εθελοντισμού! Πιστεύαμε οτι τα πραγματα θα πήγαιναν καλυτερα και βάλαμε πλάτη.
Πιστέψαμε τις δεσμεύσεις του εκδότη και ιδιοκτήτη οτι τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν και οτι " στ' αμπάρια υπάρχουν τα απαραίτητα... Φτάσαμε 4 μηνες απλήρωτοι και με τη βεβαιότητα οτι αυτοί οι μηνες θα γίνουν 5, οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε τσάμπα και εμπαιζομενοι. Την ώρα που γράφω αυτο το post, ειναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα πληρωθούμε δωρο Χριστουγέννων".
Αυτά γράφει στο facebook  ο Γιώργος Κακούσης που μαζί με τον Δημήτρη Πετρόπουλο είναι οι..
παραγωγοί  της πρωινής εκπομπής (8 με 10) του ραδιοσταθμού ΒΗΜΑ FM 99,5.
Το ραδιόφωνο της Μιχαλακοπούλου από χθες το απόγευμα μεταδίδει μουσική, δεν μεταδίδει εκπομπές και ειδήσεις ενώ ανα μισάωρο υπάρχει ηχογραφημένο μήνυμα που ενημερώνει τους ακροατές για την απεργία των Ενώσεων των εργαζομένων στον ΔΟΛ και για τα αιτήματά τους. Παρόλα αυτά όμως κάποιες διαφημίσεις βγαίνουν στον «αέρα».