ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Δεξί χαφ...

Με σκορ 3-2 έληξε ο αγώνας της ομάδας ποδοσφαίρου της ΝΔ με την Εθνική Ομάδα Αστέγων. Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιζε δεξί χαφ- θέση ανοιχτή σε... πολιτικές ερμηνείες περί κεντροδεξιάς.
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης κάλεσε ενισχύσεις και συγκεκριμένα τους παλιούς του συμπαίκτες Γιώργο Καραγκούνη και Τάκη Φύσσα, με τους οποίους είχαν κατακτήσει μαζί το Euro του 2004.
Την ομάδα της ΝΔ συμπλήρωναν ο εκπρόσωπος τύπου Βασίλης Κικίλιας (αν και μπασκετμπολίστας), ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, οι σύμβουλοι του προέδρου της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος και Γιώργος Μυλωνάκης (ο οποιος ήταν ο τερματοφύλακας), ο γραμματέας Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ Γιώργος Σταμάτης και ο γιος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος.. Μητσοτάκης, που έχει πάρει προφανώς το όνομα του παππού του και επίτιμου προέδρου της ΝΔ.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε όμως η εξής αλλαγή: Μητσοτάκης και Καραγκούνης πήγαν στην Εθνική Αστέγων και έπαιξαν μαζί τους.
Προηγούμενως ο Καραγκούνης είχε βάλει δύο γκολ για την ομάδα της ΝΔ, για την οποια σκόραρε και ο Ζαγοράκης.
- από το news247