ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ο καλός στρατιώτης Πέτσας, oι άσχετοι ρεπόρτερ και η άγνοια της Μενδώνη


Ποιος υπουργός που θεωρείται πολύ κοντά στο Μαξίμου «κόντυνε» μετά τον ανασχηματισμό; Η λεπτομέρεια κρύβεται στις αρμοδιότητες ενός νέου υφυπουργού του.
Στρατιώτης
Η στήλη σάς είχε ενημερώσει σε ανύποπτο χρόνο πως ο Πέτσας θα αναλάβει «καλό υπουργείο». Για δύο λόγους: Πρώτον, παρά τα λάθη που είναι ανθρώπινα, ο Πέτσας αντεπεξήλθε στον νευραλγικό και δύσκολο ρόλο του εκπροσώπου. Κυρίως, όμως, αυτό που έφερε την επιβράβευσή του ήταν πως λειτούργησε ως στρατιώτης της παράταξης. Και μην κολλάτε στο «αναπληρωτής» υπουργός, γιατί οι αρμοδιότητες του Πέτσα είναι τουλάχιστον… ίδιες με αυτές του Βορίδη. 
Δεν ήξερε
Μου λένε πως η Λίνα Μενδώνη δεν ήξερε μέχρι την τελευταία στιγμή πως ο Γιατρομανωλάκης θα αναβαθμιστεί σε υφυπουργό.
Φήμες για Βενιζέλο
Πριν από τον ανασχηματισμό κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόκειται να μπει στη νέα κυβέρνηση. Οποιοι διέδωσαν τις σχετικές «πληροφορίες» μάλλον δεν έχουν ιδέα από το ρεπορτάζ ή κάνουν ρεπορτάζ τις επιθυμίες τους. Ισως και τα… δύο.
Καραμπόλες
Να ξέρετε πως οι περισσότερες καραμπόλες πριν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις έγιναν στο υπουργείο Υγείας. Εκεί κρίθηκε, και ορθώς, πως μια αλλαγή θα έστελνε λάθος μήνυμα στην κοινωνία. 

- από το Θεωρείο της Καθημερινής

.