ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιάννης Πάριος παρέδωσε δύο κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά

                                                                                                      Photo credits: Μανώλης Χιώτης

Ο Γιάννης Πάριος έκανε πράξη την υπόσχεσή του, να προσφέρει τα έσοδα από τις πωλήσεις της νέας δισκογραφικής δουλειάς του για την παραχώρηση κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: 
"Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου παρουσία του κυρίου Γιάννη Πάριου, της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα - Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του κυρίου Δημήτρη Παπαδάτου - Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, του κυρίου Βαγγέλη Σπάρταλη - Γενικού Διευθυντή Oμίλου Real Group, του κυρίου Χαράλαμπου Τουμπέκη - Διοικητού του νοσοκομείου και του κυρίου Σαράντη Ευσταθόπουλου – Υποδιοικητή του νοσοκομείου, παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ οι δύο κλίνες Μ.Ε.Θ. δωρεά των Γιάννη Πάριου – ΜΕΒΓΑΛ – MINOS EMI/UNIVERSAL – REAL NEWS - E.Δ.Ε.Μ.
Έτσι ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να προσφέρει τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ ΑΧ ΑΓΑΠΗ -ΑΧ ΕΡΩΤΑ υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την υποστήριξη των χορηγών που προαναφέρονται."