ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Λιάγκας: Πώς έγινε η συμφωνία «εξπρές» με τον ΑΝΤ1


Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» παρουσίασαν το παρασκήνιο που διαδραματίστηκε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.
Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του Open, πρόκειται για μία αιφνίδια κίνηση του ΑΝΤ1 που δεν περίμενε κανείς. Η ίδια η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την περασμένη Δευτέρα, ήταν η πρώτη που.. γνώριζε για την επιστροφή του πρώην συζύγου της στην εκπομπή που ξεκίνησαν μαζί. Τι γίνεται όμως με το συμβόλαιο του στο ΣΚΑΪ και τη λύση της συνεργασίας τους;
Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους του καναλιού του Φαλήρου πως δεν θα αξιοποιηθεί μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του στις 31 Δεκεμβρίου. Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν ελεύθερος για να αναζητήσει το επόμενο βήμα του στον τηλεοπτικό χώρο.
Έτσι και έγινε και ύστερα από σύντομες συζητήσεις που είχε με τον ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στο Πρωινό χωρίς να αποκλείεται στο μέλλον να αξιοποιηθεί και σε άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτς του καναλιού.