ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Τι (δεν) άλλαξε στο νέο Ράδιο Αρβύλα


Το Ράδιο Αρβύλα επανήλθε στην τηλεόραση, αλλαγμένο ενδυματολογικά –με σκούρα κοστούμια όλοι οι συντελεστές της που βγαίνουν στον αέρα– αλλά όχι ανανεωμένο θεματολογικά. Ανακυκλώνεται το παλιό χιούμορ της εκπομπής, επανέρχονται τα βιασμένα γέλια των παρουσιαστών (για να τα μεταδώσουν στο κοινό;) ακούγονται ξανά οι ίδιες ατάκες («φιλιά στη μούρη» και άλλες), αναδεικνύονται σατιρικά τα ίδια πρόσωπα (Τάκης Τσουκαλάς, Στέφανος Χίος κ.ά), επαναλαμβάνεται το κρύο ανέκδοτο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Γενικά διατηρήθηκε (σωστά σε ένα ποσοστό) ο παλιός σκελετός, όμως χωρίς να μπαίνουν καινούργια στοιχεία που χρειάζονται σε ένα νέο ξεκίνημα. Τα δελτία Τύπου που προηγήθηκαν μας είχαν προϊδεάσει για σχολιασμό της άμεσης επικαιρότητας (της ημέρας δηλαδή) καθώς υπόσχονταν ότι «οι ειδήσεις μέσα από το Ράδιο Αρβύλα αποκτούν μια άλλη διάσταση», ωστόσο πολλά θέματα είχαν «παρελθούσα επικαιρότητα», ακόμα και πέραν του μηνός («βίλα Τσίπρα», λόχου χάρη).
Ωστόσο, το εγχείρημα των Αρβύλων είναι δύσκολο, με τις καθημερινές εκπομπές, σε μια τηλεοπτική ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό (8-9 μ.μ.), και θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για πιο καθαρά συμπεράσματα. Προς το παρόν οι Αρβύλες δεν είναι «πιο απολαυστικοί από ποτέ», όπως ανέφερε πρόσφατο δελτίο Τύπου, αλλά μπορεί να γίνουν. Θα δούμε…
Το σίγουρο είναι ότι στην πρεμιέρα του στον Open, το Ράδιο Αρβύλα προφανώς άρεσε σε όσους άρεσε πάντα και έκανε να γελάσουν όσοι γελούσαν πάντα. Οι άλλοι περιμένουν κάτι πιο φρέσκο, μετά από τόσα χρόνια επαναλήψεων.
- από το Harddog