ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Oι zoornalistas βλέπουν (και) ΕΡΤ3


Βλέπουμε ΕΡΤ3, όποτε δεν είμαστε κολλημένοι στο Netflix. Μας αρέσει η ΕΡΤ3 γιατί μπορείς να δεις τα πάντα. Από ντοκιμαντέρ για μουσικά όργανα και θαυματουργά βότανα μέχρι μπάσκετ και απίθανα ταξίδια με το τρένο (τις προάλλες βλέπαμε μια εξαιρετική έρευνα πάνω στην ιστορία της φλογέρας)..
Και κάθε Σαββατοκύριακο βέβαια έχει συνήθως και καλές ταινίες πρώτης προβολής. 
Αυτό το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ3 θα προβληθούν δύο ταινίες πρώτης προβολής στις 23:00.Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα προβληθεί η αμερικανική ταινία «Above the shadows/Αόρατο κορίτσι», σε σκηνοθεσία της Claudia Myers, που έχει λάβει το βραβείο Κοινού για το σενάριό της στο 22ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Μπρούκλιν. Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου θα μεταδοθεί η κωμωδία ισλανδικής παραγωγής «In Front of Others/Ο ντροπαλός μου εαυτός» σε σκηνοθεσία του Óskar Jónasson. Αναλυτικά:
«Above the shadows/Αόρατο κορίτσι». Σκηνοθεσία: Claudia Myers. Με τους: Olivia Thirlby, Alan Ritchson, Jim Gaffigan.
Η Holly, μέσα από κάποιες υπερφυσικές συγκυρίες, έχει ξεθωριάσει και έχει γίνει αόρατη! Μετά από 10 χρόνια μοναχικής ζωής στον κόσμο των σκιών, ως φωτογράφος παπαράτσι, όλα αλλάζουν όταν συναντά τον Shayne, έναν ξεπεσμένο μαχητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί και την βλέπει! Η Holly ανακαλύπτει ότι ήταν μια από τις ταμπλόιντ φωτογραφίες της που προκάλεσε την πτώση του Shayne και ότι πρέπει να τον επαναφέρει στην προηγούμενη δόξα του εάν θέλει να ξανακερδίσει τον κόσμο γύρω της. Με τον Shayne, η Holly αφυπνίζεται από τον δεκαετή λήθαργο για να αγαπήσει ξανά, αλλά και για να αντιληφθεί την πραγματική ευθύνη της απέναντι στη μοίρα της.
«In Front of Others/Ο ντροπαλός μου εαυτός». Σκηνοθεσία: Óskar Jónasson. Με τους: Ingvar Sigurdsson, Joi Johannsson, Svandis Dora Einarsdottir.
Ο Hubert είναι ένας ντροπαλός και εσωστρεφής γραφίστας που δεν έχει μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες. Ερωτεύεται τη Hanna, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει έναν δύσκολο χωρισμό και προσπαθεί να την εντυπωσιάσει υιοθετώντας τη συμπεριφορά του αφεντικού του, που είναι γνωστός γυναικάς. Αυτή η μέθοδος καταφέρνει να σπάσει τον πάγο μεταξύ τους, αλλά σύντομα η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο, δημιουργώντας απρόσμενες συνέπειες.