ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

«Καλώ τον κ. Χατζηνικολάου να επανορθώσει δημόσια»


Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσε μια αναφορά του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού.. στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.
«Βέβαια, ξέρετε κ. Πρόεδρε τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ; Λέει για 100 νεκρούς στο Μάτι σήκωσε μεγάλο θόρυβο η Νέα Δημοκρατία τότε, ενώ τώρα έχουμε 5.000 θανάτους», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και έσπευσε να συμπληρώσει ότι αυτό «το λέει ο κ. Ηλιόπουλος, ο εκπρόσωπος, συνεχώς».
Σχολιάζοντας την εν λόγω αναφορά, ο κ. Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook, κάλεσε τον δημοσιογράφο να ανακαλέσει δημόσια μέχρι αύριο το πρωί: «Έκπληκτος άκουσα τον κ. Χατζηνικολάου στη σημερινή συνέντευξη με τον πρωθυπουργό να υποστηρίζει ότι έχω προχωρήσει σε συγκρίσεις ανάμεσα στα θύματα της πανδημίας με αυτά της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Ουδέποτε έχω κάνει παρόμοια δήλωση. Θέλω να πιστεύω ότι είχε λάθος ενημέρωση. Καλώ τον κ. Χατζηνικολάου μέχρι αύριο το πρωί να επανορθώσει δημόσια. Η αλήθεια δεν είναι υπό διαπραγμάτευση».