ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Κύρτσος κατά κυβέρνησης: Όχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών!


Επανήλθε ο Γιώργος Κύρτσος με σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης. Αυτη τη φορά αντέδρασε για τα ΑΕΙ  και για την επιλογή του Μαξίμου να προσλάβει αστυνομικούς και όχι επιστήμονες.
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ έγραψε στο twitter:
«Όχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών για θέσεις ειδικών φρουρών, ΑΕΙ, κλπ. Έχουμε ρεκόρ αστυνομικών σε σχέση με πληθυσμό. Είναι θέμα οργάνωσης. Χρειαζόμαστε χιλιάδες προσλήψεις νέων επιστημόνων &ειδικών σε ΑΕΙ, εφορία, κοινωνική ασφάλιση. Μεταρρύθμιση, ανάπτυξη θέλουν ειδικούς», 
Ο Γ. Κύρτσος έγραψε και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο οικονομικό πεδίο: 
«Σημαντική ύφεση σε ευρωζώνη, Ελλάδα και το πρώτο τρίμηνο του 2021.Ενισχύεται έτσι η βασική μου θέση ότι τα μέτρα «ακορντεόν» κοστίζουν, σε βάθος χρόνου, περισσότερο από ένα γενικό lockdown 4-5 εβδομάδων και στη συνέχεια, προσεκτική επανεκκίνηση».
Θυμίζουμε ότι ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο Twitter είχε εκφράσει και την διαφωνία του σχετικά με το πολυπληθές υπουργικό συμβούλιο γράφοντας ειρωνικά: «57 μέλη έχει το νέο υπουργικό σχήμα. Πρόκειται για ρεκόρ. Δεν είναι αυτό που λέμε... μικρό και ευέλικτο σχήμα».