ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Συνεργασία μεταξύ του Παντείου Πανεπιστημίου και της 24MEDIA


Σε Μνημόνιο Συνεργασίας προχώρησαν το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, εκπροσωπούμενο από την Πρύτανη, Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Κουλούρη και την 24MEDIA, εκπροσωπούμενη από την Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Μαρία Γράψα, με σκοπό την ανάληψη και προώθηση ερευνητικών, μελετητικών και εκπαιδευτικών δράσεων σε τομείς.. κοινού ενδιαφέροντος στο πεδίο του Digital Publishing, της ψηφιακής διαφήμισης, και δημοσιογραφίας, και ευρύτερα τη θεωρητική και πρακτική διερεύνηση του φαινομένου της επικοινωνίας και της λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.
Η πολυετής και άριστη συνεργασία ανάμεσα στην 24MEDIA και το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, υπό την αναπληρώτρια καθηγήτρια Μπέττυ Τσακαρέστου, επικεφαλής του Εργαστηρίου, έχει αναδείξει την αξία και τη δυναμική της συν-δημιουργίας, παράγοντας βέλτιστα αποτελέσματα στον τομέα της εκπαίδευσης στην ψηφιακή παραγωγή εμπορικού περιεχομένου και διαφήμισης.
Το Πάντειο Πανεπιστήμιο και η 24MEDIA προσβλέπουν στο ότι η θεσμική συνεργασία τους μπορεί να συμβάλει στην εμβάθυνση σε πρωτοποριακές ιδέες που θα μεταμορφώσουν υπάρχοντα ψηφιακά προϊόντα ή την ανάπτυξη νέων καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών, θα ενισχύσει την εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου και θα δημιουργήσει ένα θετικό παράδειγμα αμοιβαίας ενίσχυσης της καινοτομίας στο έργο τους.
Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ψηφιακά σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Κουλούρη και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της 24MEDIA κ. Μαρία Γράψα.
Η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Κουλούρη δήλωσε:
"Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για το Πάντειο Πανεπιστήμιο και για εμένα προσωπικά η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με την 24MEDIA γιατί καταρχάς επικυρώνει μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία που έχει ήδη το πανεπιστήμιό μας (μέσω του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού) με την εταιρεία και δεύτερον, επειδή πρόκειται για μια πράξη εξωστρέφειας που αποτελεί συστατικό στοιχείο της πολιτικής της νέας πρυτανείας. Θεωρώ, εξάλλου, ιδιαίτερα σημαντικό ότι Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας είναι η κ. Γράψα, η οποία είναι δική μας απόφοιτος και επομένως αποτελεί λαμπρό παράδειγμα της επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας των πτυχιούχων του Παντείου. Προσβλέπω σε μια μακρά και γόνιμη συνεργασία και θα είμαι πάντα στη διάθεση όλων όσων στηρίζουν τις δράσεις της συνεργασίας μας. "
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της 24MEDIA κ. Μαρία Γράψα δήλωσε: 
"Είναι τιμή και χαρά μας να επικυρώνουμε και επίσημα την επί μακρόν αγαστή συνεργασία μας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο (μέσω του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού) θέτοντας και νέους στόχους διεύρυνσης της συνεργασίας και με τα άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου. Βασικό μας μέλημα είναι να λειτουργήσουμε ως αρωγοί στην πολιτική εξωστρέφειας της Πρυτανείας και να αποτελέσουμε έναν υγιή πυλώνα διάδρασης του ακαδημαϊκού χώρου και της αγοράς σε θέματα επικοινωνίας. Σκοπό μας αποτελεί η σύνδεση της εκπαίδευσης και του επαγγελματικού στίβου στο πλαίσιο της επίτευξης ενός κοινού οράματος: αυτού της καλλιέργειας δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας μέσω της καθοδήγησης των φοιτητών από έμπειρα στελέχη και επαγγελματίες μεγάλου εύρους ειδικοτήτων, με στόχο την επιτυχημένη ενσωμάτωσή τους στην αγορά εργασίας”.
Κατά την ψηφιακή τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας παρέστησαν η Αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων και Συνεργασιών, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μαριάννα Ψύλλα, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μπέττυ Τσακαρέστου, και από την 24MEDIA ο κ. Μάνος Μίχαλος, COO, ο κ. Χρήστος Χατζηιωάννου, Director of Brand Experience, η κ. Ντέπη Παπάζογλου, Senior Commercial Director και ο κ. Γρηγόρης Μπάτης, Marketing Director.