ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Xάθηκε το μέτρο


Να σας πω και ένα από τα πιο αστεία που αλίευσα στο Διαδίκτυο. Ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Σαλαγκούδης έκανε… κινητοποίηση μέσα από τα προσωπικά του social media για να ψηφίσει ο κόσμος την κόρη του Ανθή που συμμετέχει σε τηλεπαιχνίδι. Mάλιστα, έβαλε και χρώμα, καλώντας τους Βορειοελλαδίτες να ψηφίσουν το «κορίτσι μας». Ω Μακεδόνες! Ξεσηκωθείτε! Ολοι sms!
****
Ο Βύρωνας είναι η χειρότερη επιδημιολογικά περιοχή της Αθήνας μετά το «κλεινόν άστυ». Το ενδιαφέρον βεβαίως είναι πως ο Βύρωνας είναι η «έδρα» του Νίκου Χαρδαλιά, στον οποίο διετέλεσε για 12 χρόνια δήμαρχος, ενώ διαμένει ακόμα στην περιοχή. Φίλος μου σχολίασε με χιούμορ πως μάλλον οι Βυρωνιώτες «δεν ψαρώνουν» από το αυστηρό ύφος του υφυπουργού. Εγώ από την άλλη λέω να συμμορφωθούν, αλλιώς ο Nick Hard θα αναγκαστεί να κάνει σκληρό lockdown… εντός έδρας.
****
Μου λένε πως η Σοφία Ζαχαράκη θα έβλεπε με καλό μάτι τη μεταπήδησή της στις Βρυξέλλες. Το νέο της πόστο είναι βέβαιο πως βοηθάει σε μια τέτοια προοπτική.