ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

«Ψεκασμένες» απειλές κατά του Ηλία Μόσιαλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Επιθέσεις και απειλές από «ψεκασμένους» και αρνητές της μάσκας και των εμβολίων δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο καθηγητής της πολιτικής της υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (LSE) Ηλίας Μόσιαλος.
Ενα από τα απαράδεκτα μηνύματα εστάλη στον κ. Μόσιαλο στο facebook και το δημοσιοποίησε ο ίδιος ο καθηγητής. Το μήνυμα, που εστάλη προφανώς από ψεύτικο λογαριασμό, συνοδευόταν από άθλια σχόλια με ευθείες απειλές κατά της ζωής του και μια φωτογραφία με φέρετρα!..
Ο κ. Μόσιαλος σε σχετική ανάρτησή του επισύναψε το απαράδεκτο από όλες τις απόψεις μήνυμα και έγραψε στον λογαριασμό του στο fb:
«Επισυνάπτω ευγενέστατο μήνυμα υποτιθέμενου χριστιανού ορθόδοξου. Έχω λάβει αρκετά τέτοια από πραγματικούς λογαριασμούς στο Facebook. Αυτός μάλλον δεν είναι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι χριστιανοί; Κάτι άλλο είναι σίγουρα αλλά πιστοί και χριστιανοί δεν είναι. Τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα κολάζ των μηνυμάτων. Θα είναι διασκεδαστική εμπειρία».
Σημειώνεται ότι ο κ. Μόσιαλος παρέχει σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση, μέσα από τα σόσιαλ μίντια, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωναϊό και τα εμβόλια κατά της Covid-19.

 
- πηγή: hellasjournal