ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Κρίση στο ΚΙΝΑΛ: Η Γεννηματά «ξήλωσε» τον Λοβέρδο


H λιτή ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ περιείχε μια είδηση – βόμβα για το κόμμα, κι ας μην την ανέφερε ευθέως: Η Φώφη Γεννηματά καθαίρεσε τον Ανδρέα Λοβέρδο ο οπoίος παύει πλέον να είναι.. κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.
Χαρακτηριστικά, αναφέρεται στην ανακοίνωση:
Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.
Με μια εξίσου λιτή δήλωση αντέδρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην αντικατάστασή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Η αντικατάστασή μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη»