ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Βγαίνει τον «αέρα» το ραδιόφωνο του Γιάνη Βαρουφάκη


«Πρεμιέρα» στις 12 το μεσημέρι για το Web Radio του «Ράδιο ΜέΡΑ» την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου με το «Μαγκαζίνο του Ράδιο ΜέΡΑ». "Το «ανυπάκουο ραδιόφωνο» γίνεται πραγματικότητα! Η υπεύθυνη ανυπακοή το καθημερινό μας «όπλο». Το «Ράδιο ΜέΡΑ» είναι η δυνατή φωνή των στελεχών και των φίλων του ΜέΡΑ25 και σίγουρα θα γίνει ο «αχώριστος σύντροφος» των «αντιπάλων» που θα χάσουν τον ύπνο τους!", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που συνεχίζει: 
"Ξεκινάει λοιπόν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, το ΡάδιοΜέΡΑ το παρθενικό, ενημερωτικό του ταξίδι, ώστε η φωνή του ΜέΡΑ25 από την Βουλή, από την κοινωνία, από τα κινήματα, η φωνή του κάθε ενός και της κάθε μίας από εμάς, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να ακουστεί όσο πιο δυνατά μπορούμε.
Καιρό τώρα, ακόμα και πριν την είσοδο μας στη Βουλή, αντιμετωπίζουμε έναν συστημικό αποκλεισμό από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ολιγαρχίας. Η προσπάθεια φίμωσης της ριζοσπαστικής και ανατρεπτικής φωνής του ΜέΡΑ25, είναι εξόφθαλμη και τιτάνια. Ποτέ όμως δεν σταματήσαμε με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε και το αυθεντικό πείσμα όσων δεν το βάζουν κάτω, να αγωνιζόμαστε.
Το πρώτο ραδιοφωνικό δίωρο που κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή, μας γεμίζει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα, καθώς συνιστά ένα πρώτο μεγάλο βήμα για την «έφοδο μας στον ουρανό»! Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά, το Ράδιο ΜέΡΑ που είναι ήδη καθοδόν και περιμένουμε τον κάθε συνοδοιπόρο και την κάθε συνοδοιπόρισσα να μας ακούει και να παρεμβαίνει σ’ αυτό. Κοινώς ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!"