ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Στη γύρα για δημοσιογράφους οι «νέοι» της κυβέρνησης


Αχ αυτές οι σαμπάνιες... 

Ας ανοίγονται με λίγη φειδώ από κάποια στελέχη που το παίζουν στελεχάρες και χαίρονται... μόνοι τους στα social media.  Για την Εrtflix ο λόγος, που είναι και η μόνη αιτία για να χαίρονται στο Ραδιομέγαρο.  Αλλά, ΟΚ, και άλλοι έκαναν επιτυχίες, αλλά δεν έκαναν κι έτσι... 
****
Ο "έτοιμος από καιρό" 
Την ίδια στιγμή, σαν έτοιμος από καιρό, εμφανίστηκε ο νεόκοπος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης. Που είχε αρχίσει να οργανώνεται, φτιάχνοντας και το δικό του ιστότοπο, εδώ και εβδομάδες.  Η δε ιδιότητά του και κατοικία του ως... Εξαρχειώτη προς το παρόν του δίνει πόντους ανάμεσα σε κάποιους δημοσιογράφους. 
***
Ανακατεύεται η... τράπουλα 
Στη γύρα για δημοσιογράφους που θα στελεχώσουν τα γραφεία Τύπου τους είναι οι νέοι της κυβέρνησης. Πυρετός διαπραγματεύσεων υπάρχει τον τελευταίο καιρό. 
Όπως υπάρχει και μεγάλη προσφορά, βεβαίως. 
****
Aχ, Τέλη
Στην προκειμένη περίπτωση είναι η Τέλη και όχι ο Τέλης. Η Τέλη -για τους φίλους και παλιούς γνωστούς- ή αλλιώς Αριστοτελία Πελώνη, ξεκίνησε με... φόρα, αλλά φαίνεται ότι η πολύ φόρα και η διάθεση "προστασίας" της κυβέρνησης, της βγαίνει τελικά σε κακό.
Ε, κάποια στιγμή, ακούει και τα σχολιανά της.