ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Τα δημοσιογραφικά ντιμπέιτ του Αντένα


Το σχόλιο τριών δημοσιογράφων (Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου, Πάνος Αμυράς) είναι τον τελευταίο καιρό το νέο στοιχείο στο βραδινό δελτίο του Αντένα για να ενισχυθεί δημοσιογραφικά και να βελτιωθεί η τηλεθέασή του που είχε πληγεί μετά από την αλλαγή της ώρας έναρξης. Δεν είναικακή η ιδέα. Κακή είναι η επιλογή, όχι να σχολιάζουν μεμονωμένα (όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, που επίσης έχει επιστρατευτεί) αλλά να διαφωνούν κάθε φορά, κάθε ημέρα, όποιο και να είναι το δίδυμο. Διαφωνούν, συχνά διακόπτοντας ο ένας τον άλλον, ο Δελλατόλας με τον Αμυρά, η Τσαπανίδου με τον Δελλατόλα, ο Αμυράς με τον Τσαπανίδου.
Το Σάββατο η Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς διαφώνησαν ακόμα και αν ήταν δικαιολογημένη ή όχι η μαζική έξοδος στους δρόμους και στις παραλίες των πολιτών, που εκμεταλλεύτηκαν τον ανοιξιάτικο καιρό.
Δίνουν, άραγε, πόντους τα δημοσιογραφικά ντιμπέιτ; Δύσκολο. Αλλά και να δίνουν, δεν προσφέρουν ποιοτικά οι τηλεοπτικές παλαιομοδίτικες κόντρες από τα κουραστικά τηλεπαράθυρα που έχουν εξαφανιστεί με τους πολιτικούς, αλλά αναβιώνουν με τους δημοσιογράφους.
- από το Harddog