ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Η Ακρίτα, ο 'Αδωνης και η... εμπιστοσύνη


Κάποιοι κακόπιστοι έσπευσαν να λοιδωρήσουν τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, επειδή λίγες ώρες αφότου ανακοίνωνε ότι εξετάζεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε ζώνες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανήγγειλε την νέα αυστηροποίηση του λοκντάουν ως και τις 11 Γενάρη, τουλάχιστον.
Απαντώντας και προσπαθώντας να δικαιολογηθεί ο υπουργός Ανάπτυξης, που προτίμησε να τον θεωρούν ψεύτη παρά ανενημέρωτο, είπε μιλώντας στο Mega: «Εγώ όταν ρωτήθηκα χτες είπα ότι πρώτο μας μέλημα είναι να μην έρθει στην Ελλάδα το τρίτο κύμα της πανδημίας. Αφού αποφύγουμε το τρίτο κύμα θα δούμε όλα τα άλλα θέματα, και το άνοιγμα σε ζώνες είναι ένα πιθανό σενάριο. Ήξερα από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ότι θα κλείσουν τα μαγαζιά. Δε γινόταν να το ανακοινώσουμε νωρίτερα γιατί θα έβγαιναν όλοι στους δρόμους. Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Τα έχουμε πάει πολύ καλά σε πρωτοφανείς συνθήκες».
Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε τη στάση Αδωνη Γεωργιάδη γράφοντας στο fb:
«Ήξερα ότι θα κλείσουν τα μαγαζιά και σάς είπα ψέματα μες τα μούτρα σας, γίδια. Αν σάς έλεγα την αλήθεια είστε τόσο όρνια που θα βγαίνατε όλοι στους δρόμους.
Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Γιατί εγώ δεν σάς έχω καμία».