ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ηλίας Μόσιαλος – Τι απαντά στα περί πολιτικών βλέψεων


Με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής πολιτικής υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο συζήτησής του με τον δήμαρχο Τρικάλων, Δ. Παπαστεργίου, έγραψε στο fb: 
«Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο Τρικάλων  για τα καλά του λόγια. Τα λόγια του Δημήτρη με τιμούν γιατί προέρχονται.. από ένα άνθρωπο που χωρίς καμία φλυαρία, αλλά με τεράστιο έργo, με κάνει περήφανο για τα μέρη μας.
Τα Τρίκαλα είναι η πόλη που μεγάλωσα, η πόλη με τους καλύτερους φίλους μου, ο τόπος μου, η πόλη που ζει η μητέρα μου. Ανυπομονώ να επισκεφτώ τα Τρίκαλα την επόμενη χρονιά. Θα είναι συχνές οι επισκέψεις πλέον γιατί αποφασίσαμε να επιστρέψουμε οριστικά στην Ελλάδα μετά το τέλος της πανδημίας
».
Σε σχόλιο φίλου στη σελίδα για πολιτική επιστροφή – μιας και ο ίδιος υπήρξε Υπουργός της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, ο Ηλίας Μόσιαλος απάντησε: Σας ευχαριστώ αλλά δεν έχω πολιτικές βλέψεις και ‘φιλοδοξίες’. Την χώρα μπορούμε όλοι να τη βοηθήσουμε με διαφορετικούς τρόπους. Υγεία να έχουμε.