ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Γρήγορα αντανακλαστικά από το One Channel

To ΟΝΕ Channel  κάλυψε με γρήγορα αντανακλαστικά την επίθεση το βράδυ της Τρίτης στη Βαγδάτη με συνεχή έκτακτα δελτία από τις 03:20 τα ξημερώματα μέχρι νωρίς το πρωί. Συνολικά το πρόγραμμα διεκόπη για τη μετάδοση επτά έκτακτων δελτίων, όπου ο Στρατής Αγγελής από την αίθουσα σύνταξης ενημέρωνε για τις νέες εξελίξεις..

***
Tριάντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο ΑΝΤ1 που μεταφράζονται σε 262.968 ώρες αδιάλειπτης παρουσίας στον αέρα. Τα κοντέρ του ΑΝΤ1 έχουν γράψει 131.400 ώρες ζωντανού προγράμματος, της πιο απαιτητικής μορφής τηλεόρασης, και πάνω από 100.000 ώρες μαγνητοσκοπημένου προγράμματος που αποτελούν και τη βιβλιοθήκη του σταθμού!
***
To Deal έρχεται για 4η σεζόν στον Alpha και από τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και κάθε μέρα, στις 17.50, ο Χρήστος Φερεντίνος θα υποδέχεται τους 22 παίκτες που «θα τα βάζουν» με τον τραπεζίτη με στόχο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό Deal. Τα κόκκινα κουτιά κρύβουν πολλά ποσά και το άνοιγμά τους υπόσχεται συναισθηματικές εκρήξεις και συγκινήσεις.
***
H μυθιστορηματική ιστορία του πρώτου Αμερικανού Πάπα Πάπα Πίου ΙΓ’, ή αλλιώς Λένι Μπελάρντο, έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV με το σίκουελ του The Young Pope, The New Pope, δια χειρός Πάολο Σορεντίνο (Νιότη, Η τέλεια Ομορφιά). Η σειρά θα κάνει Α’ τηλεοπτική προβολή ταυτόχρονα στο COSMOTE SERIES HD και τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS αμέσως μετά την πρεμιέρα της στο εξωτερικό, το Σάββατο 11/1.