ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Ποια είναι η νέα αρχισυντάκτρια στην εκπομπή του Λιάγκα

Μετά την λύση της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γ. Λιάγκα, Ελεάννα Τρυφίδου υπήρξε προβληματισμός και έγιναν πολλές συζητήσεις σχετικά με το ποιος ήταν κατάλληλος/η να αναλάβει το πόστο της.
Οπως γράφει το ethnos.gr, στο τραπέζι έπεσε η ιδέα να είναι κάποιο πρόσωπο εκ των έσω - τελικά ομως κατέληξαν σε νέα πρόσληψη. Ετσι..
αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα θα είναι η δημοσιογράφος Γωγώ Σαμπάνη, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετές εκπομπές μια εκ των οποίων και η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε στο Alter η Φαίη Σκορδά.
Πάντως την υψηλή εποπτεία της εκπομπής θα συνεχίσει να έχει ο Γιώργος Λιάγκας. Άλλες αλλαγές στην εκπομπή δεν πρόκειται να υπάρξουν για την ώρα τουλάχιστον.
Η προβολή της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα διακοπεί από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου. Παρά τις φήμες περί οριστικής διακοπής της εκπομπής κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Άλλωστε ο Γιώργος Λιάγκας έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σταθμό και σε κάθε περίπτωση ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.