ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Είχε δουλειά στον Φιλελεύθερο και άφησε την ΕΡΤ

Ζούμε στιγμές απείρου, τηλεοπτικού κάλλους...
Tην Τρίτη η Κατερίνα Γαλανού απουσίαζε από τη —σπουδαία— εκπομπή «10» της ΕΡΤ με την Όλγα Τρέμη, τον Αντώνη Δελλατόλα και τον Ηλία Κανέλλη, ο οποίος μόλις σταμάτησε από τον Αθήνα 9.84 βρέθηκε στην ΕΡΤ. Εντάξει, τίποτε το μεμπτό. Συμβαίνει.
Ξέρετε, ωστόσο, γιατί απουσίαζε η καλή συνάδελφος; Επειδή δεν είχε..
τελειώσει στην άλλη της δουλειά, στον «Φιλελεύθερο»!
Μας το είπε η Όλγα Τρέμη, από μόνη της: «Η Κατερίνα Γαλανού απουσιάζει σήμερα. Ως αρχισυντάκτης, είναι υποχρεωμένη να μένει μέχρι αργά στην εφημερίδα της, στον Φιλελεύθερο, γιατί οι εφημερίδες σήμερα θα το ξενυχτήσουν λόγω των εξελίξεων στην Ουάσινγκτον», είπε κατά λέξη.
Δεν θα αναφερθώ στα οικονομικά, στο γεγονός ότι την πληρώνει το Δημόσιο (όλοι εμείς) για να κλείνει φύλλο στον Φιλελεύθερο. Προφανώς πληρώνεται ανά εκπομπή (θα είναι η απάντηση).
Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι είναι προκλητικό να ακούμε έναν δημοσιογράφο που πληρώνεται με δημόσιο χρήμα, πως δεν προλαβαίνει να πάει στη 2η δουλειά του στην ΕΡΤ, την καλοπληρωμένη μάλιστα, επειδή είναι έξτρα απασχολημένος στην 1η του δουλειά, την ιδιωτική;

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν