ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Ποιος, στην ΕΡΤ, φοβάται τη δημοσιογραφική έρευνα και γιατί;

Η διοίκηση της ΕΡΤ αντιμετώπισε από την αρχή τουλάχιστον με καχυποψία τις δυο εκπομπές που άφησαν το πιο θετικό στίγμα στην προηγούμενη περίοδο και βραβεύτηκαν γι' αυτο από το Ίδρυμα Μπότση: Το ΕΡΤ report το 2019 και οι Ιστορικοί Περίπατοι εφέτος.
Από τη σειρά Ιστορικοί Περίπατοι προβάλλονται επεισόδια που είχαν γυριστεί το καλοκαίρι και έτερον ουδέν για το αν θα συνεχιστεί.
Από την πολύ καλή εμπομπή..
έρευνας ΕΡΤ report της ομάδας των Εμμανουέλλα Αργείτη, Μαρίνα Δεμερτζιάν και Μάχη Νικολάρα (στη φωτογραφία), δεν έχουμε δει κανένα επεισόδιο εφέτος παρότι όπως μας είπαν οι συντελεστές της είναι έτοιμα δυο και περιμένουν ημερομηνία προβολής.
Σε κάποιο συρτάρι του ΓΔ Ενημερωσης Φώτη Καφαράκη «αναμένει» εδώ και ένα μήνα και η απόφαση για ανανέωση της σειράς ΕΡΤ report που σημειωτέον είναι η μοναδική εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας της ΕΡΤ αλλά και πολύ αξιόλογη. Ποιος, στο ραδιομέγαρο, φοβάται τη δημοσιογραφική έρευνα και γιατι;