ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ο Αντώναρος και οι «νεοφώτιστοι (και επιεικώς ανεπαρκείς) ιθύνοντες» της ΕΡΤ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη μη ζωντανή κάλυψη των δηλώσεων Τραμπ - Μητσοτάκη στη διάρκεια της συνάντησής τους στον Λευκό Οίκο από την ΕΡΤ ο Ευάγγελος Αντώναρος.
«Αυτά δεν γίνονταν ούτε επί Μπρέζνιεφ στην πάλαι ποτέ Σοβιετία. Η δε ανακοίνωση των νεοφώτιστων (και επιεικώς ανεπαρκών) ιθυνόντων της..
δημόσιας τηλεόρασης είναι για γέλια» αναφέρει ο Ευ. Αντώναρος με ανάρτησή του στο Facebook που επισημαίνει:
Αν αυτο συνεβη απο πρόθεση ( μαλλον όχι -- αν και με αυτά που έχω δει κι ακούσει δεν αποκλειω τίποτε) το θέμα είναι βαρια πολιτικό. Αν συνέβη απο ανεπάρκεια και δημοσιουπαλληλικη αντίληψη ( δεν θα κάνω προς το παρόν αλλες ειδικές επισημάνσεις αν και υπάρχουν πολλα να ειπωθούν) τότε όλοι (μεταξύ των οποίων και ο συμπαθής μεν, απειρος δε υπεύθυνος υφυπουργός) πρέπει να πάνε σπίτι τους. Αλλά επειδή η εν λόγω κυβέρνηση δεν διακρίνεται ούτε για τις ευαισθησίες της ούτε για την ταχύτητα των αντιδράσεων της, πρόβλεψη μου είναι ότι έχουμε να δούμε πολλα επεισόδια ακόμη από το ίδιο έργο».