ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

O Βαγγέλης Βενιζέλος στην Oλγα Τρέμη

Απόψε, Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλά
για όλα στην εκπομπή «10» με την Όλγα Τρέμη. Ο Ευ. Βενιζέλος, μεταξύ άλλων, μιλάει για την όξυνση στα ελληνοτουρκικά και την γεωπολιτική κρίση στην ανατολική Μεσόγειο, για την προεδρική..
εκλογή, καθώς και για τον νέο εκλογικό νόμο.
***
Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00 στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πορτρέτο του εξαίρετου και χαμηλών τόνων σύνθετη και πιανίστα Γιώργου Χατζηνάσιου, σε μια έντιμη και εκ βαθέων ψυχαναλυτική συζήτηση. Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Ανδρέας Ροδίτης. Σκηνοθεσία: Πέτρος Τούμπης. Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου.
***
Στη Γλώσσα και την Παιδεία είναι αφιερωμένη η εκπομπή «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με τη Βίκυ Φλέσσα την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 στις 8 το βράδυ στην ΕΡΤ2, όπου ο Ήρκος και ο Στάντης Αποστολίδης ανιχνεύουν το παρόν και απεύχονται το δυστοπικό μέλλον της ελληνικής γλώσσας και παιδείας. Παρουσίαση-αρχισυνταξία-δημοσιογραφική επιμέλεια: Βίκυ Φλέσσα.