ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Θα γίνει ο Μάκης Βορίδης πρωθυπουργός;

Τον Οκτώβριο του 1981 ο Κώστας Σημίτης ανέλαβε υπουργός Γεωργίας στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Παρέμεινε στο υπουργείο μέχρι τον Ιούλιο του 1985. Τον Ιανουάριο του 1996 ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας και παράμεινε σε αυτή μέχρι τον Μάρτιο του 2004.
Αρκετά χρόνια έχουν περάσει από τότε όμως...
το γεγονός φρόντισε να μας θυμίσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Σπήλιος Λιβανός.
Προηγήθηκε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης για τα αγροτικά. «Είναι στενό το κοστούμι του υπουργού Γεωργίας» έλεγαν οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Μάκη Βορίδη με τον υπουργό να απαντά ότι θεωρεί τιμητική την θέση που κατέχει.
Μπορεί η απάντηση Μάκη Βορίδη να υπήρξε αναμενόμενη ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ., Σπήλιου Λιβανού.
Το «γαλάζιο» στέλεχος όχι μόνο αναγνώρισε ηγετικές ικανότητες στον Μ. Βορίδη αλλά τον συνέκρινε και με τον Κώστα Σημίτη που «ξεκίνησε από υπουργός Γεωργίας και μετά έγινε πρωθυπουργός».
Ο Σπ. Λιβανός με τη δήλωσή του όχι μόνο αναβάθμισε τον υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά τον έχρισε και μελλοντικό πρωθυπουργό!
- παρασκήνια / efsyn