ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Νέοι διευθυντές και νέες ισορροπίες στο ΑΠΕ

Nέα δεδομένα, πολιτικά και δημοσιογραφικά, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετά την τοποθέτηση νέων προσώπων σε διευθυντικές και αρχισυντακτικές θέσεις.
***
Κάποιοι στο Πρακτορείο έκαναν λόγο για παρεΐστικες επιλογές και ισορροπίες που πρέπει να τηρηθούν προκειμένου να «δουλέψει το σύστημα»..
***
Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00 στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη, η σπουδαία ηθοποιός, σκηνοθέτις και δασκάλα Ρούλα Πατεράκη, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για το παρελθόν της, τα όνειρά της, το χρήμα αλλά και τους στοχασμούς της.
***
Ο Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της Γης» υποδέχονται την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00 στην ΕΡΤ1, έναν από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της νεότερης γενιάς στο ελληνικό λαϊκό κλαρίνο: τον Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο που μας προσκαλεί σ’ ένα μουσικό οδοιπορικό που ξεκινάει από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δυτική Ρούμελη και καταλήγει στην Ανατολική Στερεά και το παλιό θρυλικό κέντρο «Ο Έλατος» της Ομόνοιας.