ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Συσκέψεις Μπόμπολα με δημοσιογράφους...

Ο Φώτης θέλει να επιστρέψει στα media!

O πρώην εκδότης Φώτης Μπόμπολας, γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος έριξε στα βράχια τον «Πήγασο» και τις εφημερίδες που του έδωσε ο πατέρας του κάνει σκέψεις αλλά και συσκέψεις με διάφορους δημοσιογράφους που έχουν μείνει εκτός πιάτσας με..
στόχο να επιστρέψει στον χώρο των Media… Κι αυτό διότι, όπως γράφει ο Wiseman, δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτά που πήρε από την πώληση της Stoiximan.
***
Εφαγε πόρτα o Δημήτρης Μακαλιάς απο την ΕΡΤ με τη νέα διοίκηση. To αποκάλυψε ο ίδιος ο καλλιτέχνης στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» του Open, το πρωί του Σαββάτου: «Νομίζω ότι έχουμε φάει λίγο πόρτα από την ΕΡΤ. Ενώ είχαμε πάρει έγκριση και είχε περάσει η πρόταση, τελικά έγινε μια ανάκληση της δουλειάς αυτής. Ήταν μια εκπομπή για παιδιά. Είχαμε κάνει έναν πιλότο, είχε εγκριθεί και προχωρούσε. Η ιδέα αυτή δεν έχει καθόλου εμπορικό χαρακτήρα, αλλά πιο πολύ εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Στηριζόμασταν στην ΕΡΤ. Δυστυχώς, η αλλαγή της διοίκησης έφερε και αλλαγή σε αυτό. Οπότε είμαστε στον πάγο»...
***
Το «Ποτάμι» δώρισε τα έπιπλα των γραφείων του στην οδό Σεβαστουπόλεως και τα βιβλία του Σταυρου Θεοδωράκη στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τη δωρεά γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο ιδρυτής του βιβλιοπωλείου αστέγων, Λεωνίδας Κουρσούμης. Το Ποτάμι είχε δωρίσει και τα 500.000 € από την κρατική επιχορήγηση του κόμματος, στο ΕΚΠΑ για υποτροφίες νέων επιστημόνων προκειμένου να συνεχίσουν την έρευνά τους στην Ελλάδα και να μην φύγουν στο εξωτερικό.