ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Καλή φώτιση (στους επικριτές του) εύχεται ο Χωμενίδης...

...και κάνει έκκληση να σταματήσουν τα διαδικτυακά λιντσαρίσματα

Ηταν τόσες πολλές οι αντιδράσεις και τα επικριτικά σχόλια, ανάμεσά τους και αυτά της Ελενας Ακρίτα, για τα όσα έγραψε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης στα ΝΕΑ με αφορμή τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου (δείτε ΕΔΩ), που ο συγγραφέας αναγκάστηκε χθες και σήμερα να απαντήσει μέσω fb..

Συγκεκριμένα χθες ευχήθηκε «Καλή Φώτιση σε οσους με τόσο μένος και τόσο άδικα του επιτίθενται» ενώ σήμερα το πήγε πιο πέρα κάνοντας λόγο για «διαδικτυακά λιντσαρίσματα τα οποία πρέπει κάπως να σταματήσουν». Μάλιστα ο Χωμενίδης απευθύνει «έκκληση να ξεκινήσει μία πολύ σοβαρή συζήτηση προς υπεράσπιση της αξιοπρέπειας, της ελευθερίας του λόγου, της ασφάλειας που πρέπει να αισθάνεται ο καθένας ώστε να εκφράζει τις απόψεις του».
Δείτε τις αναρτήσεις- απαντήσεις του Χρ. Χωμενίδη:
ΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ:
Σε όσους με τόσο μένος, τόσο άδικα μού επιτίθενται εύχομαι από καρδιάς -μέρα που είναι- Καλή Φώτιση.
Και τους στέλνω από το παράθυρο μου τα τριαντάφυλλα τού Ανδρέα Εμπειρίκου.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ
Σκοπός της ζωής μας δεν είναι η χαμέρπεια. Yπάρχουν απειράκις ωραιότερα πράγματα και απ' αυτήν την αγαλματώδη παρουσία του περασμένου έπους. Σκοπός της ζωής μας είναι η αγάπη. Σκοπός της ζωής μας είναι η ατελεύτητη μάζα μας. Σκοπός της ζωής μας είναι η λυσιτελής παραδοχή της ζωής μας και της κάθε μας ευχής εν παντί τόπω εις πάσαν στιγμήν εις κάθε ένθερμον αναμόχλευσιν των υπαρχόντων. Σκοπός της ζωής μας είναι το σεσημασμένον δέρας της υπάρξεώς μας.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ:
 

Στην δεύτερη ανάρτηση Χωμενίδη απάντησε ο Στέφανος Σπηλιόπουλος (την απάντηση κοινοποίησε η Ελενα Ακρίτα):