ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Τι γίνεται αλήθεια στον ΣΚΑΪ;

Αλλαγές επί αλλαγών στον όμιλο του Φαλήρου, και μοιάζει σαν να έχει κηρύξει πόλεμο στην ενημέρωση η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη.
Από χθες βρίσκεται εκτός καναλιού η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, η Ελεάννα Τρυφίδου (δείτε ΕΔΩ). Ενώ, μετακινείται προς το Mega και ο Νίκος Φιλιππίδης (ΕΔΩ). Λογικό..
αφού είχε υποβιβαστεί από τη διοίκηση του καναλιού. Ηταν ένα χρόνο πριν όταν ο ΣΚΑΪ ανακοίνωνε πως ο Νίκος Φιλιππίδης «δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών».
Πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του καναλιού να μην επιθυμεί και πολύ να βλέπει τον Αλέξη Παπαχελά να βγαίνει συχνά στο δελτίο, ως σχολιαστής. Και ας προσφέρει σοβαρότητα η παρουσία του εκεί.
Δεν ξέρουμε αν υπήρξε και καυγάς την περασμένη Τρίτη, εξαιτίας αυτού ακριβώς του γεγονότος, μεταξύ της Εύης Κουτσαυτάκη και του γενικού διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Βασίλη Παπαδρόσου. Είναι δυνατόν να μπορείς να έχεις τον Παπαχελά και να μην τον αξιοποιείς όσο το δυνατόν περισσότερο;
Ολα αυτά ακούγονται πραγματικά πολύ περίεργα από τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ στην ενημέρωση πηγαίνει πολύ καλά, τόσο στο δελτίο όσο και στις επιμέρους εκπομπές.

- από το e-tetradio