ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Τα δύο δευτερόλεπτα που πέρασαν απαρατήρητα

Κοινή ομολογία πως η συνάντηση Tραμπ – Μητσοτάκη ήταν φιάσκο για την ελληνική πλευρά, παρά την προσπάθεια υπουργών και παρατρεχάμενων των ΜΜΕ να αποδείξουν το αντίθετο προβάλλοντας ως επιχειρήματα είτε το φόρεμα της Μαρέβας είτε την αντιγραφή των κινήσεων του Trump από τον πρωθυπουργό.
Επίσης, καταγράφηκε ξεκάθαρα στις κάμερες πως κανένας..
δημοσιογράφος δεν απεύθυνε ερώτηση στον Έλληνα πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της 19λεπτης ενημέρωσης και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πέραν της σύντομης λίγων δευτερολέπτων εναρκτήριας τοποθέτησης, ζήτησε τον λόγο δύο φορές από τον Tραμπ ζητώντας ανοικτά την στήριξή του, χωρίς καμιά από τις φορές αυτές ο πρόεδρος των ΗΠΑ να ανταποκριθεί.
Όμως υπήρξαν δύο δευτερόλεπτα (μετά το πέρας της συζήτησης) τα οποία πέρασαν απαρατήρητα. Ήταν μετά τη στιγμή που ο Trump, λίγο πριν ορίσει την λήξη της ενημέρωσης, κατηγόρησε τις χώρες της Ευρώπης που δεν τηρούν το όριο του 2% του ΑΕΠ για τις αμυντικές δαπάνες.

Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε ο γνωστός γραφίστας jodi:
πηγή: jodi.graphics